Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

Chromotherapie

 

Kleur- en Lichttherapie

Licht heeft een positieve en helende werking op de huid en het lichaam !

In onze schoonheidssalon wordt danook gebruik gemaakt van onderstaande CHROMOTHERAPIE-BEHANDELINGEN

 • DuoLift

  Een integraal huidverbeterende behandelmethode m.b.v. 3 afzonderlijk toegepaste technieken:

  Softpeeling – Ultrasound en Luminologie® (LED kleur- en lichttherapie) geschikt voor gelaat en lichaam.

  DUOLIFT biedt een huidverzorging die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid bij uw huidverbetering !

  De afgelopen jaren heeft onze schoonheidsspecialiste met de DUOLIFT gewerkt tot groot enthousiasme van haar klanten.

  Bij de DUOLIFTbehandeling of huidtherapie wordt het directe resultaat voor huidverbetering gegarandeerd door een perfecte samenwerking tussen de biologische effecten van Softpeeling, Ultrasound, en Luminologie® (LED kleur- en lichttherapie)en de actieve bestanddelen van geselecteerde huidverzorgingsproducten. Ultrasound zijn ultrasone geluidsgolven die zó hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. De DUOLIFT is geschikt voor iedereen en kan ook als intensieve huidtherapiekuur gegeven worden. Het gelaat herwint een jongere, frissere en gezondere uitstraling en wordt als het ware gemodelleerd. Het stimuleert collageen en elastine (de huideigen 'rimpelopvullers'), celvernieuwing en microcirculatie.
  De DUOLIFTbehandeling zorgt voor direct zichtbare en voelbare huidverbetering en is hierdoor niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend. Elke actie bij de DUOLIFT huidtherapie wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde huidverbetering resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak. Men weet bijvoorbeeld dat rood LED-licht stimulerend en anti-aging werkt en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert; blauw LED-licht daarentegen is een rustgevende kleur die anti-roodheid en anti-acne werkt en poriën verkleint en wordt gebruikt bij het reinigen van de vette huid; geel LED-licht geeft de huid direkt extra energie en soepelheid en werkt huidgenezend. Kortom, elke individuele kleur draagt bij aan huidverbetering

   

 • LHE® Facial Toning Device

  Foto-remodellering behandeling & 'Collageen Booster' voor: algehele huidverbetering, huidverjonging en vermindering van rimpels & fijne lijntjes ! De Light Heat Energy methode (LHE) zorgt voor licht en warmte energie en behandelt de huid met therapeutische lichtenergie d.m.v. een laser-mechanisme - net zoals laser dat doet - om collageenvernieuwing te stimuleren op celniveau ! In combinatie met licht geeft LHE echter een uniek gericht hitteproces (d.m.v. een serie lichtpulsen) dat collageengroei stimuleert door een minimaal trauma te veroorzaken in de dermislaag (onderste huidlaag). In deze huidlaag groeien onze huidcellen, die zorgen voor de celopbouw en voor stevigheid in de huid. De licht en hitte combinatie vernieuwt het collageen (= huideigen 'rimpelopvullers') op een effectieve manier, verstevigt en verstrakt de huid en verbetert het algehele huidbeeld. In combinatie met een uitgebreide gezichtsbehandeling krijgt u een geweldig resultaat, en dit zonder naalden of inspuitingen !

 • Led Skin Therapy

  Behandeling met PDT Led Light Probes & Luminopuncture (d.m.v. LED kleur- & lichttherapie)

  In onze praktijk kunnen we bij de behandeling van acne en andere huidaandoeningen gebruik maken van PDT Led lichttherapie, waarbij we gebruik maken van een spectra van 5 kleuren van de PDT LED lamp (rood, blauw, groen, oranje en laser led-licht). Deze lamp is heel geschikt bij de diverse fasen van behandelen van diverse huidproblemen (o.a. acne). De verschillende kleuren LED licht hebben hun eigen specifieke werking en kunnen daarom bij verschillende huidproblemen worden ingezet. De lichtparasol beslaat het gehele gezicht maar kan ook gebruikt worden op het decolleté, de borst/rug (ook bij mannen) of voor de handen. De behandeltijd bedraagt 10 tot 20 minuten per keer.

  Ter bescherming van uw ogen draagt u tijdens de LED LIGHT behandeling een speciale beschermingsbril.

  Geadviseerd worden kuren van 4 - 6 - 8x (of indien nodig 12x) afhankelijk van de indicatie met een tussenpauze van min. 3 tot 4 dagen tussen de behandelingen, daarna volstaat een onderhoudsbehandeling van 1x per 4 tot 8 weken.

  PDT LED THERAPY is toe te passen als supplement bij een gelaatsbehandeling, als aparte behandeling van huidproblemen, ňf als kuurtherapie. De LED-probes en luminopuncture kunnen plaatselijk op de huid toegepast worden om bepaalde huidproblemen zeer plaatselijk te behandelen en/of werkstoffen diep(er) in te sluizen en kunnen danook prima ingezet worden tijdens of aanvullend op een gelaats- en/of lichaamsbehandeling. De LED Probes kunnen behalve naast de hierboven beschreven kleuren rood LED-licht en blauw LED-licht tevens toegepast worden met geel LED-licht !

Klik boven of rechts in het keuzemenu voor uitgebreide informatie over onze Chromotherapie-behandelingen !

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en direkte omgeving die u bovengenoemde Chromotherapie-behandelingen aanbiedt.

 

 

 CHROMOTHERAPIE

 

DuoLift

PDT Led Skin Therapy

LHE® Facial Toning Device

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring