Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Huisregels

Voorwaarden 

 

Algemeen

In onze praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliënt en schoonheidsspecialiste voorop.

Kernbegrippen hierbij zijn wederzijds RESPECT en wederzijds VERTROUWEN.

Dat wil zeggen dat wij onze cliënten altijd met respect zullen behandelen maar dat wij dat ook van onze cliënten terug verwachten. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling of massage te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen. Wij behandelen uitsluitend op afspraak waardoor de vermelde tijdsduur van de door u gekozen behandeling voor u gereserveerd is ! De vermelde tijdsduur van een behandeling is een indicatie van een behandeling inclusief: binnenkomst, intake, gesprek en vertrek uit de ruimte. Deze tijdsindicatie wordt u gegeven zodat u rekening kunt houden met het inplannen van uw verdere dagelijkse schema.

Bij het aangaan van een afspraak gemaakt persoonlijk in de salon, telefonisch, via email of facebook, dan gaat u automatisch akkoord met onze Huisregels c.q. Voorwaarden.

 

Om het verblijf van u bij ons zo aangenaam mogelijk te maken verzoeken wij u vriendelijk het volgende in acht te nemen:

 

Contra-indicaties

In het belang van de gezondheid van al onze cliënten en uw schoonheidsspecialiste, kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten

  • Griep of ernstige verkoudheid

  • Koorts

  • Zwangerschap (dit slechts in geval van behandeling met apparatuur, tenzij anders bij de behandeling vermeld)

Indien u vragen en/of twijfels heeft naar aanleiding van het bovenstaande kunt u e.e.a. - voorafgaand aan uw behandeling - (telefonisch) met ons doornemen.

 

Hygiëne

In ons vakgebied is hygiëne zeer belangrijk, zodoende verzoeken wij u vriendelijk:

  • vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.

Omgangsvormen

  • Indien u verhinderd bent dient u dit minimaal 48 uur vantevoren (kosteloos) telefonisch of per email aan ons door te geven.

  • Wij stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht én wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat wij dan beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.

  • De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard! Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan ! Indien de omstandigheden ons daartoe dwingen zullen wij de behandeling voortijdig staken en u verzoeken onze praktijk definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de volledige behandelprijs in rekening worden gebracht!

  • Wij kunnen niet toestaan dat u uw minderjarige kind(eren) bij uw afspraak meebrengt daar wij niet over een kinderopvang beschikken en wij ons dan niet professioneel kunnen focussen op u als klant als er kinderen in de salon aanwezig zijn. Ook uzelf kunt dan niet ontspannen genieten van een behandeling. Aandacht en rust tijdens een behandeling zijn danook een absolute must!

Afspraak is afspraak 

Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning.

Gemaakte afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen minimaal 48 uur van tevoren verzet of geannuleerd te worden. Dit kan telefonisch via 013-5216237 van maandag t/m vrijdag tijdens onze openingstijden (zie hierboven).

Wanneer u geen gehoor krijgt, of buiten onze openingstijden belt dan kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@beautiquetotale.nl.

Schoonheidssalon Beautique Totale is genoodzaakt om niet nagekomen of niet op tijd geannuleerde behandelingen/afspraken in rekening te brengen òf komt de geldigheid van een voucher of (kado)bon te vervallen. Tot 48 uur voor de behandeling is dit kosteloos, van 48 uur tot 24 uur voor de behandeling zijn uw kosten 50%, binnen 24 uur tot aan de behandeling 100%.

In geval van niet tijdig geannuleerde kuurbehandeling(en) danwel afwezigheid zonder bericht, wordt de betreffende kuurbehandeling van de kuur afgeboekt als zijnde ontvangen.

Onze schoonheidsspecialiste is ten allen tijden gerechtigd een reeds geplande afspraak te wijzigen wat betreft datum en/of tijdstip.

 

Te laat komen op de afspraak

De tijd die u te laat bent gekomen wordt in mindering gebracht op de voor u gereserveerde behandelingstijd (omdat anders alle navolgende afspraken in tijd uitlopen, waardoor andere klanten moeten wachten), èchter bent u het volledige behandeltarief verschuldigd.

 

Producten retourneren

Retourneren of ruilen van bij onze schoonheidssalon aangeschafte producten kan alleen binnen 8 dagen na aankoop, met overlegging van uw aankoopbon, mits de producten ongeopend en ongebruikt zijn! De te retourneren/ruilen producten moeten gesealed zijn/blijven zodat wij de versheid van deze producten bij evt. wederverkoop kunnen waarborgen. Afgeprijsde artikelen alsook acties of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

 

Allergie

In geval van een (onverhoopte) allergische reactie op door u van ons gekochte producten dienen wijzelf de allergie gezien en geconstateerd te hebben. U dient dan z.s.m contact met ons op te nemen voor een (gratis) huidonderzoek/huidanalyse in onze schoonheidssalon. Indien er sprake is van een allergische reactie welke product-gerelateerd zou kunnen zijn, dient u hier een klachten- c.q. allergieformulier in te vullen en te ondertekenen. Wij sturen uw product(en) vervolgens naar de leverancier die nader onderzoek zal instellen. Zonder huidonderzoek/huidanalyse en ingevuld en ondertekend klachten- c.q. allergieformulier kan uw klacht niet door ons in behandeling genomen worden ! Wij geven in geval van ruiling, retournering van producten of allergie geen geld terug, wel evt. een tegoedbon t.b.v. het aankoopbedrag waarbij u vrij bent om deze te besteden voor andere producten of behandelingen van onze prijslijst.

 

Restitutie

Wij geven in geval van eenzijdig afbreken door u van uw kuur, ruiling of retournering van producten of allergie géén geld terug, wel evt. een tegoedbon t.b.v. het aankoopbedrag waarbij u vrij bent om deze te besteden voor andere producten of behandelingen van onze prijslijst.

Op naam gestelde kadobonnen, vouchers en/of tegoedbonnen zijn persoonsgebonden (deze kunnen niet doorgegeven worden aan derden) en kunnen niet gerestitueerd worden en dienen in één keer besteed te worden.

 

Betalings- en parkeermogelijkheden

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen, maar onze voorkeur gaat uit naar het laatste. Zelfs voor een klein bedrag... pinnen mag!

U kunt gratis voor de deur parkeren.

 

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze Huisregels c.q. Voorwaarden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring